top of page
haard 1.PNG

Elektrische haarden

Haardvuur van de toekomst!

Wij zijn specialist in het realiseren van Elektrische haarden in meubels of wanden. 

2--Hero-_tJGcXnl-zoom.png

Sfeer

Een elektrische haard creëert een gezellige sfeer in huis, zonder de rommel en het gedoe van een traditionele open haard.

Stijl

Een elektrische haard voegt een stijlvolle touch toe aan het interieur en kan naadloos worden ingebouwd.

Verwarming

Een elektrische haard met verwarming biedt efficiënte warmte, zonder de kosten en veiligheidsrisico's van een open haard.

Gemak en veiligheid

Een elektrische haard is veilig en makkelijk in gebruik, zonder schoonmaken en schoorsteenonderhoud.

Waarom een elektrische haard een duurzame keuze is voor uw huis

Elektrische haarden zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren vanwege hun gemak en stijlvolle uitstraling. Faber & Dimplex bieden een zeer realistisch elektrisch haardvuur met verwarming tot 2000 watt met een druk op de knop. Of u nu op zoek bent naar een inbouwoptie of een vrijstaande elektrische haard, er zijn vele mogelijkheden om uit te kiezen die passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

haard3.PNG

e-MatriX brander

De verbluffende vuurbeleving van de e-MatriX is te danken aan een samenspel van opwervelende koude waterdamp en energiezuinige (LED-)verlichting, zonder geur of rook en dus 100% duurzaam. Het resultaat is puur genieten: een speels, driedimensionaal vuurbeeld dat zich vanaf het gloeibed tussen de houtstammen door omhoog beweegt, tot hoog boven in de haard.

Antimicrobiële behandeling

Biomaster™ technologie

Alle onderdelen van onze producten die in direct contact komen met water zijn uitgerust met de speciale BioMaster™ antimicrobiële zilver-ion technologie. Deze technologie remt/verstoort proactief de groei van bacteriën/microben en blijft actief gedurende de gehele levensduur van het product, waardoor deze duurzaam wordt beschermd. Verminderd de groei van bacteriën bewezen tot 99,99%.

De vlam is ook niet warm en dus ook geen reden tot brandgevaar!

Haard 4.PNG
bottom of page